Skype Me™!
Стойка за телевизор Sunne

Стойка за телевизор Sunne 32-55-EF

Стойка за телевизор Sunne 32-55-EF, 32" - 55", max 40kg, max. VESA 400x400
Стойка за телевизор Sunne

Стойка за телевизор Sunne 32-63-LP

Стойка за телевизор Sunne 32-63-LP, 32" - 63", max 65 kg, max. VESA 800x400
Стойка за телевизор Sunne

Стойка за телевизор Sunne 37-70-EF

Стойка за телевизор Sunne 37-70-EF, 37"-70", max 40kg, max. VESA 600x400
Стойка за телевизор Sunne

Стойка за телевизор Sunne 32-55-ET

Стойка за телевизор Sunne 32-55-ET, 32" - 55", max 35kg, max. VESA 400x400
Стойка за телевизор Sunne

Стойка за телевизор Sunne LCD-A501K

Стойка за телевизор Sunne LCD-A501K, 17"-37", max 30kg, max. VESA 200x200
Стойка за телевизор Sunne

Стойка за телевизор Sunne 42-70-LED

Стойка за телевизор Sunne 42-70-LED, 42" - 70", max 50 kg, max. VESA 800x800
Стойка за телевизор Sunne

Стойка за телевизор Sunne 23-37-LP

Стойка за телевизор Sunne 23-37-LP, 23" - 37", max 45 kg, max. VESA 400x200
Стойка за телевизор Sunne

Стойка за телевизор Sunne 37-70-ET

Стойка за телевизор Sunne 37-70-ET, 37" - 70", max 35kg, max. VESA 600x400
Стойка за телевизор Sunne

Стойка за телевизор Sunne 32-42-ET

Стойка за телевизор Sunne 32-42-ET, 32" - 42", max 75 kg, max. VESA 400x400
Стойка за компютър Neomounts by NewStar

Стойка за компютър Neomounts by NewStar CPU-D025BLACK

Стойка за компютър Neomounts by NewStar, max. 20kg, Height: 3 - 60 cm, Width: 8 - 70 cm. CPU-D025BLACK

Стойки за лаптопи,, телевизори, проектори, ....